0 0
Studená jarní polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
400 ml Kefír
Sřední Okurka
1 svazek Ředkvička
1 stroužek Česnek
Dle chuti Pažitka
Dle chuti Kopr
2 ks Vejce
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Studená jarní polévka

Kuchyně:

Luxusní pokrm

  • 15 minut
  • Porce 2
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Oloupanou okurku a ředkvičky nastrouháme na struhadle s velkými otvory, položíme na síto a necháme odkázat.

Kroky

1
Hotovo

Na talíře dáme pokrájína vajíčka. Naslehaný kefír spojíme s okurkou a ředkvičkami, dochutíme soli a pepřem a nakonec přidáme zeleninu. Zalijeme vajíčka a ihned podáváme.
Pokrm je nejchutnějšií s novými brambory politými máslem a posypanými koprem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pikantní syrová polévka
další
Šopský salát
předchozí
Pikantní syrová polévka
další
Šopský salát