1 0
Grilovaná vepřová krkovice

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 plátky Vepřová krkovice
2 stroužky Česnek
2 lžíce Tymián
Bylinkový olej
Sůl
Pepř barevný

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Grilovaná vepřová krkovice

Kuchyně:

Krkovice je šťavnatá, a nikdy není suchá a tvrdá jako třeba maso z vepřové kýty. Upravovat jde všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte

  • Porce 2
  • Začátečník

Ingredience

Recept

Sdílet

Vepřovou krkovici nakrájenou na silnější plátky z obou stran osolte a velmi jemně opepřete. Česnek oloupejte a prolisujte. Maso důkladně promněte s česnekem a bylinkami.

Kroky

1
Hotovo

Plátky ochucené krkovičky potřete olejem a uzavřené je do vhodné nádoby. Uložte na alespoň jeden den do chladničky. Lépe chutná maso naložené 2 dny.

2
Hotovo

Naloženou krkovici alespoň hodinu před grilováním vyndejte z lednici, aby nebyla studená. Poté ji opečte na rozpálené gril pánve z každé strany přibližně 10 minut.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Králík dušený v bílém víně
další
Quiche lorraine s kuřecím masem a žampiony
předchozí
Králík dušený v bílém víně
další
Quiche lorraine s kuřecím masem a žampiony