0 0
Ptačí mléko

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
sáček Želatinových ztužovač
1/2 l Kefír
1 velké Kiwi
Dle chuti Smetana ke šlehání

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Ptačí mléko

Kuchyně:

Jarní dezert

  • 25 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Želé rozpustíme v 1/2 vody uvedené v návodu, dobře promícháme, aby se úplně rozpustilo a odstavíme.

Kroky

1
Hotovo

Kysané mléko nebo kefír umixujeme a při stálém šlehání vlijeme ještě teplé želé.
Objem hmoty se dvakrát zvětší, bude kyprá a lehká. Ihned po dokončení naplníme poháry a vložíme je do lednice. Před podáváním ozdobíme.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Vynikající palačinky
další
Carpaccio s rukolou a parmazánem
předchozí
Vynikající palačinky
další
Carpaccio s rukolou a parmazánem