0 0
Podzimní dýňový cheesecake

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
300 g Sušenky
120 g Máslo
1 ks Vejce
Z 1 citronu Citronová kůra
4 ks Vejce
500 g Jemný tvaroh
Z 1 citronu Citronová šťáva
150 g Cukr moučka
200 g Dýně hokkaidó

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Podzimní dýňový cheesecake

Kuchyně:

Americký cheesecake po Česku

  • 1 hodina
  • Porce 8
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Korpus:

Sušenky umeleme v mixeru z vejcem, měkkým máslem, citronovou kůrou a vytvoříme těsto, které vmačkáme do dortové formy.
Korpus by měl být vysoký cca 3 centimetr, pečeme ho při teplotě 200 C asi 10 – 15 minut https://farmbrazil.com.br/.

Kroky

1
Hotovo

Náplň:

4 Vajíčka rozmixujeme z tvarohem, ochutíme citronovou šťávou, cukrem a najemno nastrouhanou dýní.

2
Hotovo

Tuto směs vylijeme na předpečený korpus a v předehřate troubě na 180 C pečeme asi 40 minut.

3
Hotovo

Dort necháme schladnout, poté vložíme do lednice, před porcováním potřeme jogurtem a ozdobíme physalis.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Jednoduchý salát Caprese
další
Mléčný koktejl
předchozí
Jednoduchý salát Caprese
další
Mléčný koktejl