Nejedná se o francouzský Tart Taten, ale o koláč, který je ve Spojených státech velmi populární. Obrácené koláče, jsou vždy tak neuvěřitelně chutné a šťavnaté! Udělejte si jeden z nich...
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou dýně a zalijeme vývarem. Necháme 15 minut povařit, dokud dýně nezměkne. Po uvaření necháme polévku vychladnout.
Korpus: Sušenky umeleme v mixeru z vejcem, měkkým máslem, citronovou kůrou a vytvoříme těsto, které vmačkáme do dortové formy. Korpus by měl být vysoký cca 3 centimetr, pečeme ho při...
Nejprve ušleháme cukr a vejce, potom přidáme máslo a hladkou mouku. Mléko se špetkou soli zahřejeme, přidáme mleté na sucho opražené a vychladlé arašídy, přidáme ušlehanou směs. Přidáváme pomalu a...
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.