0 0
Paštika z kuřecích jater

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
Dle chuti Pepř
Dle chuti Rozmarýn
Dle chuti Sůl
50 g Máslo
1 stroužek Česnek
150 g Cibule
500 g Kuřecí játra

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Paštika z kuřecích jater

Kuchyně:

Její příprava není úplně snadná, ale výsledek stojí za to

  • 30 minut
  • Porce 6
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Na čerstvé nebo opečené bagetě je to přímo mana nebecká, je to nesrovnatelně lepší než kupované paštika.

Kroky

1
Hotovo

Kuřecí játra opláchneme a zbavíme blan. Česnek a cibuli ooloupame, česnek rozdrtíme nožem a cibuli nakrájíme na kostičky.
V kastrolu přivedeme do varu 300 g másla, přidáme česnek, cibuli a rozmarýn.
Přidáme kuřecí játra, osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme asi 15 minut nezakrytě a často míchám.
Po uvaření dáme do vyšší nádoby a mixérem směs rozmixujeme, ke konci přidáme 50 g studeného másla a rozmixujeme na jméno. Játrovou paštiku nakonec vychladíme.
Paštiku z kuřecich jater podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Domácí chléb z kvásku
další
Krevety na víně a česneku
předchozí
Domácí chléb z kvásku
další
Krevety na víně a česneku