https://bozskejidlo.cz
  • Přihlásit se
  • Registrace
  • Hlavní
  • Vložit recept
  • Recepty
  • Kategorie
  • Suroviny
  • Hlavní
  • Vložit recept
  • Recepty
  • Kategorie
  • Suroviny
  • Domu
  • Cuisine: Ruská

Cuisine: Ruská

Sdílet

Dort „Napoleon“

Čas přípravy:40 min
  • Dezerty
  • Ruská Ruská
Originální ruský dort by měl mít deset nebo klidně i dvacet pater. Ovšem o velikost v tomto případě nejde. Fantastickou chuť si můžete užít i v menším měřítku.

Sandra St

14. 2. 2022
Super 3
Číst více:
Komentář
45 Vidělo
Sdílet

Recept na skořicové lívanečky s medem

Čas přípravy:30 minut
  • Dezerty
  • Pečení
  • Pečivo
  • Rychlé
  • Snídaně
  • Ruská Ruská
Kefírové lívance a 3 tajemství jejich nádhery. Lívance budou  vždy nadýchané a vzdušné, bez chuti sody. 1). Kefír by měl být při pokojové teplotě, ale v žádném případě chladný z...

Sandra St

12. 10. 2021
Super 4
Číst více:
Komentář
90 Vidělo
Sdílet

Studená jarní polévka

Čas přípravy:15 minut
  • Chuťovky
  • Polévky
  • Zdravé
  • Ruská Ruská
Oloupnou okurku a ředkvičky nastrouháme na struhadle, položíme na síto a necháme odkapat.

Sandra St

11. 5. 2021
Super 0
Číst více:
Komentář
43 Vidělo
Sdílet

Pečené sváteční kuře

Čas přípravy:60 minut
  • Kuřecí maso
  • Pečení
  • Ruská Ruská
Pečené kuře patří k jednoduchým a zároveň oblíbeným hlavním chodům české kuchyně.

Sandra St

19. 11. 2020
Super 1
Číst více:
Komentář
72 Vidělo
Sdílet

Vepřová žebírka v marinádě

Čas přípravy:1 hodina
  • Grilování
  • Hlavní chod
  • Vepřové maso
  • Ruská Ruská
Žebírka povaříme ve slaně vodě do poloměkka. Do mísy polisujeme česnek, nasekáme rozmarýn a vše promícháme s olejem, vínem, sójovou omáčkou a chilli.

Evelin

29. 9. 2020
Super 3
Číst více:
Komentář
571 Vidělo
Sdílet

Hovězi biftek s cibulí

  • Hlavní chod
  • Hovězí maso
  • Ruská Ruská
Svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákna na 4 plátky (2-2,5cm). Plátky naklepeme dlaní nebo jen lehce rozklepeme a nožem nařízneme, posypeme solí a pepřem.

Sandra St

22. 9. 2020
Super 1
Číst více:
Komentář
63 Vidělo
Sdílet

Pánev s brambory a liškami

Čas přípravy:30 minut
  • Hlavní chod
  • Ruská Ruská
Důkladně si omyjeme brambory a uvaříme je ve sloupce do měkka. Mezitím si oloupeme mrkev, česnek a cibuli. Mrkev nastrouháme na hrubo a cibuli nakrájíme na kolečka.

Evelin

15. 6. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
98 Vidělo
Sdílet

Lívance jako od babičky

Čas přípravy:45 minut
  • Chuťovky
  • Hlavní chod
  • Předkrmy
  • Přílohy
  • Snídaně
  • Ruská Ruská
Jogurt spojíme s kefírem a žloutky. Přidáme olej, kořeni, mícháme a přidáváme mouku. Těsto zpracujeme a odstavíme.

Evelin

4. 6. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
81 Vidělo
Sdílet

Ptačí mléko

Čas přípravy:25 minut
  • Chuťovky
  • Dezerty
  • Ruská Ruská
Želé rozpustíme v 1/2 vody uvedené v návodu, dobře promícháme, aby se úplně rozpustilo a odstavíme.

Sandra St

21. 5. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
73 Vidělo
Sdílet

Jemná bramborová polévka s liškami

Čas přípravy:45 minut
  • Polévky
  • Vegetariánské
  • Ruská Ruská
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Houby lišky, očistíme a podle velikosti nakrájíme na kousky. Malé houbičky necháme vcelku.

Sandra St

16. 4. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
300 Vidělo

Klíčová slova

avokadová pochoutka avokádo Bramborové placky cukroví dezerty dietní jídlo Domácí jídlo dýňě Gril grilovat krevety Grilování husté polévky jak na krevety jemné maso jídlo pro chlapy křupavé Lehké letní recepty mleté maso mořské jidlo nasycené jídlo oběd pečení Podzimní jidlo polevka pro vegetariány Pálivé jídlo rychlá jídla rychlá večeře rychlé jídlo rychlý oběd skořice smažené jídlo smažení snídaně svačinka sváteční jídlo syrová jídla Syrové pokrmy Syté polévky tradiční české Vánoce vánoční recepty vývar zdravé jídlo
  • Pravidla užívání stránek
  • Autorská práva
  • Reklamní partnerství
  • Kontakt

BozskeJidlo.cz | Všechna práva vyhrazena | © 2020-2021 | Digitální agentura - Aspector.cz