https://bozskejidlo.cz
  • Přihlásit se
  • Registrace
  • Hlavní
  • Vložit recept
  • Kategorie
  • Suroviny
  • Hlavní
  • Vložit recept
  • Kategorie
  • Suroviny
  • Domu
  • Cuisine: Ruská

Cuisine: Ruská

Sdílet

Pečené sváteční kuře

Čas přípravy:60 minut
  • Kuřecí maso
  • Pečení
  • Ruská Ruská
Pečené kuře patří k jednoduchým a zároveň oblíbeným hlavním chodům české kuchyně.

Sandra St

19. 11. 2020
Super 1
Číst více:
Komentář
40 Vidělo
Sdílet

Vepřová žebírka v marinádě

Čas přípravy:1 hodina
  • Grilování
  • Hlavní chod
  • Vepřové maso
  • Ruská Ruská
Žebírka povaříme ve slaně vodě do poloměkka. Do mísy polisujeme česnek, nasekáme rozmarýn a vše promícháme s olejem, vínem, sójovou omáčkou a chilli.

Evelin

29. 9. 2020
Super 3
Číst více:
Komentář
40 Vidělo
Sdílet

Hovězi biftek s cibulí

  • Hlavní chod
  • Hovězí maso
  • Ruská Ruská
Svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákna na 4 plátky (2-2,5cm). Plátky naklepeme dlaní nebo jen lehce rozklepeme a nožem nařízneme, posypeme solí a pepřem.

Sandra St

22. 9. 2020
Super 1
Číst více:
Komentář
17 Vidělo
Sdílet

Pánev s brambory a liškami

Čas přípravy:30 minut
  • Hlavní chod
  • Ruská Ruská
Důkladně si omyjeme brambory a uvaříme je ve sloupce do měkka. Mezitím si oloupeme mrkev, česnek a cibuli. Mrkev nastrouháme na hrubo a cibuli nakrájíme na kolečka.

Evelin

15. 6. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
38 Vidělo
Sdílet

Lívance jako od babičky

Čas přípravy:45 minut
  • Chuťovky
  • Hlavní chod
  • Předkrmy
  • Přílohy
  • Snídaně
  • Ruská Ruská
Jogurt spojíme s kefírem a žloutky. Přidáme olej, kořeni, mícháme a přidáváme mouku. Těsto zpracujeme a odstavíme.

Evelin

4. 6. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
47 Vidělo
Sdílet

Ptačí mléko

Čas přípravy:25 minut
  • Chuťovky
  • Dezerty
  • Ruská Ruská
Želé rozpustíme v 1/2 vody uvedené v návodu, dobře promícháme, aby se úplně rozpustilo a odstavíme.

Sandra St

21. 5. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
34 Vidělo
Sdílet

Studená jarní polévka

Čas přípravy:15 minut
  • Polévky
  • Ruská Ruská
Oloupanou okurku a ředkvičky nastrouháme na struhadle s velkými otvory, položíme na síto a necháme odkázat.

Sandra St

19. 5. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
19 Vidělo
Sdílet

Jemná bramborová polévka s liškami

Čas přípravy:45 minut
  • Polévky
  • Vegetariánské
  • Ruská Ruská
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Houby lišky, očistíme a podle velikosti nakrájíme na kousky. Malé houbičky necháme vcelku.

Sandra St

16. 4. 2020
Super 0
Číst více:
Komentář
156 Vidělo

Klíčová slova

Bramborové placky Citrónová pochoutka cukroví dietní jídlo Gril grilovana kachna grilovat krevety Grilování horké nápoje husté polévky Italské jidlo jak na krevety jemné maso jídlo pro chlapy kachní maso křupavé křupavé maso Lehké mleté maso mořské jidlo nasycené jídlo oběd ořechový dezert pečení Podzimní jidlo pro vegetariány Pálivé jídlo rychlá večeře rychlé jídlo smažené jídlo smažení snídaně sváteční jídlo syrová jídla Syrové pokrmy syté jídlo Syté polévky tradiční české vánoční kapr vánoční nápoj vánoční recepty vánoční salát vývar zdravé jídlo zimní polévky

TOP 3

  • Kuřecí paličky na meduKuřecí paličky na medu Nejdříve si připravíme marinádu. V misce smícháme hořčice, med, asi…
  • Pečená vepřová žebra na meduPečená vepřová žebra na medu Krásně vypečená vepřová žebírka jsou zkratka nadpozemská dobrota, ideální pohoštění…
  • Letní zeleninová polévkaLetní zeleninová polévka Jestli mate rádi recepty, do kterých stačí pár jednoduchých surovin,…
  • Pravidla užívání stránek
  • Autorská práva
  • Reklamní partnerství
  • Kontakt

BozskeJidlo.cz | Všechna práva vyhrazena | © 2020