0 0
Carpaccio s rukolou a parmazánem

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
400 g Hovězí maso
100 g Parmazán
100 g Rukola
100 ml Olivový olej
2 ks Citrón
Dle chuti Pepř
Dle chuti Sůl

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Carpaccio s rukolou a parmazánem

Kuchyně:

Výborný předkrm

  • 15 minut
  • Porce 1
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Připravené maso na carpaccio necháme připravit od řezníka. Libové  maso musí být zbavené nervů a nakrájeno na velmi slabounké plátečky.

Kroky

1
Hotovo

Slaboučké plátky necháme alespoň na 10 minut v citronové marinádě v lednici. 
Pokud nechceme, aby  maso ztratilo růžovou barvu, nedáme ho do lednice marinovat. 
Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem podáváme s čerstvým pečivem, soli, pepřem a olivovým olejem, abychom si carpaccio mohli dochutit dle naši chuti. 

2
Hotovo

Marináda:

Vymačkáme citrony a profiltrujeme. Přidáme olivový olej, sůl a pepř. Vidličkou promícháme.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Ptačí mléko
další
Anglický hovězí biftek
předchozí
Ptačí mléko
další
Anglický hovězí biftek