0 0
Recept na domácí svařák✨

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 l Červené víno
3 ks Hřebíček
4 lžíce Cukr
2 ks Skořice
2 ks Badyán
1 ks Jablko
1 ks Pomeranč

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Recept na domácí svařák✨

Kuchyně:

Jestli také patříte mezi jeho milovníky, připravte si jej doma

  • 20 min
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Víno ohřejeme v hrnci ale NEVAŘÍME, za stálého míchání přidáme cukr a všechno koření.

Kroky

1
Hotovo

Potom přidáme pomeranč nakrájeny na plátky a jablko nakrájené na malé kousky.
Vypneme plotýnku a necháme svařené víno 15 až 20 minut louhovat.

2
Hotovo

Svařené víno nalijeme do skleniček a ozdobíme ho tyčinkou skořice, badyánem a plátkem pomeranče.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pečené sváteční kuře
další
Zapečený lilek s mletým masem
předchozí
Pečené sváteční kuře
další
Zapečený lilek s mletým masem