0 0
Zapečený lilek s mletým masem

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
300 g Vepřové mleté maso
2 menší Lilek
Čerstvá Petržel
2 ks Cibulová nať
Dle chutí Provensálské kořeni
Na posypaní Strouhaný sýr
Dle chutí Sůl

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Zapečený lilek s mletým masem

Kuchyně:

Vynikající jídlo pro všechny příležitosti

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Lilky  podélně rozkrojíme a vydlabeme z nich dužinu.
V mise spojíme všechny suroviny: mleté maso, kořeni, nasekanou petržel, cibulku, sůl, pokrájenou dužinu a všechno důkladně promícháme.

Kroky

1
Hotovo

Touto směsi naplníme připravené půlky lilků a pečeme v troubě rozehřáté na 180 C na 30 minut, dokud maso se nepropeče.

2
Hotovo

Před dopečením posypeme sýrem a necháme chvíli zapéct. Výbornou přílohou k lilku je čerstvá francouzská bageta. Dobrou chuť.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Recept na domácí svařák✨
další
Klasický hovězí guláš
předchozí
Recept na domácí svařák✨
další
Klasický hovězí guláš