0 0
Pečené křupavé bramboráky

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
6 ks Brambory
3 ks Vejce
2 stroužky Česnek
Par kapek Olej
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
Dle chuti Majoranka
1 hrst Polenta

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pečené křupavé bramboráky

Kuchyně:

Lze použit jako přílohu nebo jako samostatný pokrm

  • 60 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Recept na bramboráky pečeně v troubě. Místo mouky použijeme polentu.

Kroky

1
Hotovo

Brambory oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme, česnek oloupeme a prolisujeme.

2
Hotovo

Brambory vymačkáme od přebytečné vody, přidáme k nim česnek, vajíčka, polentu, sůl, pepř a majoránku.

3
Hotovo

Plech vymažeme olejem a na plech tvoříme středně větší placičky. Bramboráky pečeme při teplotě 200 C - 20 minut na dolní i horní ohřev.

4
Hotovo

Křupavé bramboráky podáváme teplé s čerstvou zeleninou a jogurtem. Dobrou chuť!

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Domácí křupavý chlebík
další
Losos s brokolicovou omáčkou
předchozí
Domácí křupavý chlebík
další
Losos s brokolicovou omáčkou