0 0
Domácí křupavý chlebík

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
4 hrnky Hladká mouka
1 velká lžíce Olivový olej
1,5 hrnky Voda
1 špetka Sůl
15 g Droždí

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Domácí křupavý chlebík

Kuchyně:

Chléb podle tohoto receptu je moc dobrý a příprava jednoduchá

  • 2 hodiny
  • Porce 1
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

V mísu vsypeme odměřené množství surovin a všechno promícháme vařečkou, mícháme přibližně 5 minut aby se všechny suroviny krásně spojily.

Kroky

1
Hotovo

Přikryjeme těsto utěrkou, dáme na teple místo a necháme cca 1 hodinu kynout.

2
Hotovo

Po vykynutí těsto vložíme do vymazané máslem formy, přikryjeme poklicí a pečeme při 250 C, 20 minut.
Potom ještě pečeme 20 minut ale BEZ poklicí.

3
Hotovo

Po upečení křupavý chléb necháme vychladnout.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Bramborové placky se zelím
další
Pečené křupavé bramboráky
předchozí
Bramborové placky se zelím
další
Pečené křupavé bramboráky