0 0
Bruschetta s rajčaty

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
4 ks Bílé pečivo
3 ks Rajčata střední velikost
30 ml Olivový olej
3 stroužky Česnek
10 ml Balsamico Balsmico di créma
dle chuti Pepř
dle chuti Sůl
30 g Bazalka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Bruschetta s rajčaty

Features:
    Kuchyně:

    Výborný rychlý pokrm, který si zamiluje celá rodina

    • 10 min
    • Porce 4
    • Začátečník

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Bruschetta s rajčaty je výborný italský předkrm, a také super jednoduchý způsob, jak se rychle nasytit během dne. Kromě toho bruschetty vypadají vždy barevně a chutně. Nejoblíbenější kombinace – osmažená bílá baletka, rajčata, česnek a bazalka. Bagetku ale můžeme zaměnit na jiné bílé pečivo, jako nejchutnější se ale zdá být italská ciabatta.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Orestujeme bílé pečivo na suché pánvi dozlata, můžeme ho ale trochu vysušit i v troubě. V troubě do bude trvat cca 3-5 minut pro teplotě 200 stupňů.

    2
    Hotovo

    Nakrájíme rajčata na větší kousky, česnek natřeme na jemném struhadle.

    3
    Hotovo

    Rajčátka s česnekem osmahneme na olivovém oleji.

    4
    Hotovo

    Orestovanou směs rozložíme na kousky pečiva, osolíme, opepříme, a přisypeme čerstvou bazalkou. Dobrou chuť!

    Quokka

    Hodnocení receptu

    Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
    předchozí
    Kuřecí srdíčka na smetaně
    další
    Rychlá a jednoduchá česnečka
    předchozí
    Kuřecí srdíčka na smetaně
    další
    Rychlá a jednoduchá česnečka