0 0
Kachní prsíčka na grilu

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
4 ks Kachní prsa
1 lžíce Kmín
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kachní prsíčka na grilu

Kuchyně:

Báječné grilované masíčko

  • 20 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Kachní prsa omyjeme, osušíme a po krajích nařízneme kůži. Maso osolíme, okmínujeme a  ze strany, kde není kůže, potřeme olejem.

Kroky

1
Hotovo

Grilujeme při vysokém žáru po 7 minut z každé strany, nejprve však kůži dolu.

2
Hotovo

Hotové maso necháme po sundaní z grilu 5 minut odpočinout. Vhodnou přílohou je zelenina, pečivo nebo brambory. Na ozdobení se skvěle hodí pro svoji peprnou chuť čerstvá řeřicha.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Dýňové ragú s uzeným hovězím masem🎃
další
Recept na rychlou buchtu z ořechů.
předchozí
Dýňové ragú s uzeným hovězím masem🎃
další
Recept na rychlou buchtu z ořechů.