0 0
Arašídová pomazánka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 špetka Sůl
500 ml Mléko
500 g Cukr
1 lžička Máslo
250 g ( nesolené ) Arašídy
2 ks Vejce
4 lžíce Hladká mouka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Arašídová pomazánka

Kuchyně:

Domácí americká pochoutka

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Nejprve ušleháme cukr a vejce, potom přidáme máslo a hladkou mouku. Mléko se špetkou soli zahřejeme, přidáme mleté na sucho opražené a vychladlé arašídy, přidáme ušlehanou směs. Přidáváme pomalu a mícháme, aby se nic nepřipalovalo, převedeme k varu a mícháme do zhoustnutí.

Kroky

1
Hotovo

Arašídová pomazánka bude po vychladnutí konzistence přesně na namazaní na pečivo. Ořechy se dají použit různé, jen se musí opražit na sucho na pánvi a nechat vychladnout.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pošírované vejce na avokádovém chlebíku
další
Pečená vepřová žebra na medu
předchozí
Pošírované vejce na avokádovém chlebíku
další
Pečená vepřová žebra na medu