0 0
Výborné domácí karbanátky.

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
800 g Krůtí maso
1 ks Vejce
1 menší Cibule
2 snítky Tymián
3 snítky Oregano
1 stroužek Česnek
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
Na smažení Olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Výborné domácí karbanátky.

Kuchyně:

Pokud se snažíte váš jídelníček odlehčit, pak vyměňte klasické karbanátky, za krůtí

  • 30
  • Porce 6
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso promícháme s vejcem nadrobno nakrájenou cibuli, tymiánem, oreganem a rozdrceným česnekem.

Kroky

1
Hotovo

Všechno osolíme, opepříme poté promícháme a necháme půl hodiny odležet.

2
Hotovo

Z masa vytvarujeme placičky, které smažíme na pánví z obou stran do zlatova.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Recept na rychlou buchtu z ořechů.
další
Celozrnné medové perníčky 🍯
předchozí
Recept na rychlou buchtu z ořechů.
další
Celozrnné medové perníčky 🍯
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here