0 0
Masová bramborová polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1/2 l Voda
300 g Vepřové maso
750 g Brambory
2 ks Mrkev
3 ks Rajčata
1 lžíce Máslo
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Majoranka
1 lžíce nasekané Peterželová nať

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Masová bramborová polévka

Kuchyně:

Recept na chutnou a sytou polévku

  • 80 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso umyjeme, zalijeme vodou povaříme, osolíme a vaříme pod pokličkou do měkka, pak vyjmeme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a dáme do vroucího vývaru.

Kroky

1
Hotovo

Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme. Mrkev, petržel, cibuli nakrájíme na drobné kostičky a společně s rajčaty dusíme na másle, přidáme k vařícím se bramborám. Nakrájené maso vložíme do uvařené polévky. Dochutíme pepřem, solí a majoránkou. Před podáním posypeme drobně nasekanou petrželovou natí.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Rybí karbanátky
další
Vaječné karbanátky
předchozí
Rybí karbanátky
další
Vaječné karbanátky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here