Masová bramborová polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1/2 l Voda
300 g Vepřové maso
750 g Brambory
2 ks Mrkev
3 ks Rajčata
1 lžíce Máslo
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Majoranka
1 lžíce nasekané Peterželová nať

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Masová bramborová polévka

Kuchyně:

Recept na chutnou a sytou polévku

  • 80 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso umyjeme, zalijeme vodou povaříme, osolíme a vaříme pod pokličkou do měkka, pak vyjmeme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a dáme do vroucího vývaru.

Kroky

1
Hotovo

Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme. Mrkev, petržel, cibuli nakrájíme na drobné kostičky a společně s rajčaty dusíme na másle, přidáme k vařícím se bramborám. Nakrájené maso vložíme do uvařené polévky. Dochutíme pepřem, solí a majoránkou. Před podáním posypeme drobně nasekanou petrželovou natí.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Rybí karbanátky
další
Vaječné karbanátky
předchozí
Rybí karbanátky
další
Vaječné karbanátky