0 0
Pikantní zapékaný guláš

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600 g Hovězí maso
2 velké Cibule
1 Svazek Petrželová nať
2 sklenky Červené víno
3 lžíce Voda
1 lžíce Sádlo
3 lžíce Olivový olej
2 lžíce Hrubá mouka
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Mletá paprika
Dle chuti Chilli koření
1 ks Bobkový list
2 ks Mrkev

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pikantní zapékaný guláš

Kuchyně:

Jedno z nejoblíbenějších českých jídel

  • 60 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso nakrájené na malé kostky posypeme moukou s kořením, vložíme do kastrolu na horký tuk se svázkem petrželové nati a za častého  míchání osmažíme dozlatova ze všech stran.

Kroky

1
Hotovo

Přidáme cibuli, mrkev nakrájenou na kolečka, bobkový, list a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Vše podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Vyjmeme nať, vlijeme víno a dále dusíme, až maso změkne a vzniklá šťáva bude hustá a aromatická.

2
Hotovo

Vyjmeme bobkový list, podle potřeby dochutíme a nalijeme do kameninových nádobek. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 C a pečeme 20 minut. Guláš podáváme s rýži.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pečená vepřová žebra na medu
další
Osvěžující banánový koktejl
předchozí
Pečená vepřová žebra na medu
další
Osvěžující banánový koktejl