0 0
Pikantní zapékaný guláš

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600 g Hovězí maso
2 velké Cibule
1 Svazek Petrželová nať
2 sklenky Červené víno
3 lžíce Voda
1 lžíce Sádlo
3 lžíce Olivový olej
2 lžíce Hrubá mouka
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Mletá paprika
Dle chuti Chilli koření
1 ks Bobkový list
2 ks Mrkev

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pikantní zapékaný guláš

Kuchyně:

Jedno z nejoblíbenějších českých jídel

  • 60 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso nakrájené na malé kostky posypeme moukou s kořením, vložíme do kastrolu na horký tuk se svázkem petrželové nati a za častého  míchání osmažíme dozlatova ze všech stran.

Kroky

1
Hotovo

Přidáme cibuli, mrkev nakrájenou na kolečka, bobkový, list a za stálého míchání smažíme 3 minuty. Vše podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Vyjmeme nať, vlijeme víno a dále dusíme, až maso změkne a vzniklá šťáva bude hustá a aromatická.

2
Hotovo

Vyjmeme bobkový list, podle potřeby dochutíme a nalijeme do kameninových nádobek. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 C a pečeme 20 minut. Guláš podáváme s rýži.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pečená vepřová žebra na medu
další
Osvěžující banánový koktejl
předchozí
Pečená vepřová žebra na medu
další
Osvěžující banánový koktejl
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here