0 0
Rybí karbanátky

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 kg Rybí filé
1 velká Cibule
2 lžíce Strouhanka
2 lžíce ( drobné nakrájené ) Petržel
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
1/2 sklenky Mléko
Na smažení Olej
2 ks Vejce
K obalení Strouhanka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Rybí karbanátky

Kuchyně:

Jestli vaše děti mají rádi rybí prsty, určitě si zamilují tuhle výbornou domácí variantu

  • 80 minut
  • Porce 8
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Cibule nakrájíme na 8 koleček stejné tloušťky, zalijeme mlékem a ponecháme na chladném místě.
Rozmražené filety a lehce osmaženou cibuli pomeleme.

Kroky

1
Hotovo

Do hmoty přidáme vajíčka, strouhanku a petržel. Tuto hmotu rozdělíme na 8 stejných částí, vytvoříme kulaté řízečky, obalíme ve strouhance a usmažíme je na dobře rozehřátém tuku dozlatova z obou stran.
Usmažena rybí karbanátky nejlépe chutnají s bramborovou kaši.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Jednoduchá letní pomazánka
další
Masová bramborová polévka
předchozí
Jednoduchá letní pomazánka
další
Masová bramborová polévka