0 0
Rybí karbanátky

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 kg Rybí filé
1 velká Cibule
2 lžíce Strouhanka
2 lžíce ( drobné nakrájené ) Petržel
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
1/2 sklenky Mléko
Na smažení Olej
2 ks Vejce
K obalení Strouhanka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Rybí karbanátky

Kuchyně:

Jestli vaše děti mají rádi rybí prsty, určitě si zamilují tuhle výbornou domácí variantu

  • 80 minut
  • Porce 8
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Cibule nakrájíme na 8 koleček stejné tloušťky, zalijeme mlékem a ponecháme na chladném místě.
Rozmražené filety a lehce osmaženou cibuli pomeleme.

Kroky

1
Hotovo

Do hmoty přidáme vajíčka, strouhanku a petržel. Tuto hmotu rozdělíme na 8 stejných částí, vytvoříme kulaté řízečky, obalíme ve strouhance a usmažíme je na dobře rozehřátém tuku dozlatova z obou stran.
Usmažena rybí karbanátky nejlépe chutnají s bramborovou kaši.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Jednoduchá letní pomazánka
další
Masová bramborová polévka
předchozí
Jednoduchá letní pomazánka
další
Masová bramborová polévka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here