0 0
Krevety na víně a česneku

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 lžíce Olivový olej
4 stroužky Česnek
570 g Kreveta
2 lžíce Bílé víno suché
60 g Máslo
Dle chuti Petržel
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Krevety na víně a česneku

Vynikající předkrm

  • 30 minut
  • Porce 5
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Zdravé krevety jsou oblíbeným mořským plodem.Ve spojení s vínem vznikne nezapomenutelná kombinace, kterou musíte ochutnat.

Kroky

1
Hotovo

Na pánvi rozehřejeme olivový olej spolu s drceným česnekem a smaříme, dokud česnek nezačne “syčet”.
Snížíme teplotu a vaříme, dokud česnek není zlatý.
Přidáme krevety a trochu zvýšíme teplotu.
Po chvíli přišijeme bílé víno a občas mícháme, dokud krevety nezačnou být růžové.
Vmícháme máslo a petržel, dochutíme solí a pepřem a podáváme.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Paštika z kuřecích jater
další
Dalgona coffee
předchozí
Paštika z kuřecích jater
další
Dalgona coffee