0 0
Vaječné karbanátky

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
8 ks Vejce Svařených na tvrdo
1 balení Žampiony
2 ks Cibule
1 lžíce Kopr
K obalení Strouhanka
Ke smažení Máslo
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 ks Vejce

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Vaječné karbanátky

Kuchyně:

Máte chuť na karbanátky, ale nemáte maso? Zkuste si udělat tyto vaječné !

  • 40 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Žampiony  a vajíčka uvařená natvrdo dobře posekáme, osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli. Pote spojíme suroviny, přidáme vajíčka, kopr, sůl, pepř a spracujeme homogenní hmotu.

Kroky

1
Hotovo

Vytvoříme 8 karbanátek, obalíme v strouhance a smažíme na rozehřátém tuku dozlatova z obou stran.
Karbanátky chutnají nejlépe horké z pánve s přílohou nových brambor posypaných koprem a s jemným sezonním salátem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Masová bramborová polévka
další
Nepečená roláda s kokosovou náplní
předchozí
Masová bramborová polévka
další
Nepečená roláda s kokosovou náplní