Pečená vepřová žebra na medu

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 lžíce Včelí med
1 palička Česnek
2 lžíce Kečup
2 lžíce Hořčice
1 lžíce Worcesterská omačka
6 lžic Olej
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
Dle chuti Chilli koření

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pečená vepřová žebra na medu

Kuchyně:

Parádní recept na šťavnatá žebírka

  • 90 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Krásně vypečená vepřová žebírka jsou zkratka nadpozemská dobrota, ideální pohoštění pro partu přátel.

Kroky

1
Hotovo

Připravíme marinádu z oleje, hořčice, kečupu, Worcesteru, medu, česneku a chilli podle chuti.
Kdo má rad sladší, přidá ještě lžičku cukru.
Naložíme sekaná osolena, opepřena žebírka a dáme odležet nejlépe do druhého dne.
Druhý den dáme žebra do pekáče, mírné podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 C asi na 90 minut.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Arašídová pomazánka
další
Pikantní zapékaný guláš
předchozí
Arašídová pomazánka
další
Pikantní zapékaný guláš