0 0
Pečená vepřová žebra na medu

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 lžíce Včelí med
1 palička Česnek
2 lžíce Kečup
2 lžíce Hořčice
1 lžíce Worcesterská omačka
6 lžic Olej
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
Dle chuti Chilli koření

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pečená vepřová žebra na medu

Kuchyně:

Parádní recept na šťavnatá žebírka

  • 90 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Krásně vypečená vepřová žebírka jsou zkratka nadpozemská dobrota, ideální pohoštění pro partu přátel.

Kroky

1
Hotovo

Připravíme marinádu z oleje, hořčice, kečupu, Worcesteru, medu, česneku a chilli podle chuti.
Kdo má rad sladší, přidá ještě lžičku cukru.
Naložíme sekaná osolena, opepřena žebírka a dáme odležet nejlépe do druhého dne.
Druhý den dáme žebra do pekáče, mírné podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 C asi na 90 minut.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Arašídová pomazánka
další
Pikantní zapékaný guláš
předchozí
Arašídová pomazánka
další
Pikantní zapékaný guláš
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here