Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
4 steaky Hovězí roštěná
120 g Máslo
2 snítky Petržel
2 snítky Tymián
2 lžíce Pepř barevný
Dle chuti Sůl
4 lžíce Olivový olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem

Kuchyně:

Není lepšího jídla než krásně opečený steak z grilu

  • 10
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Máslo necháme při pokojové teplotě lehce povolit a smícháme jej s najemno nasekanými bylinkami. Přidáme podrcený pepř a sůl.Takto připravené bylinkové máslo vložíme do ledničky a necháme ztuhnout.

Kroky

1
Hotovo

Omyté a osušené maso potřeme olejem, z obou stran osolíme a opepříme.
Grilujeme 3 minuty z každé strany, a pokud chceme maso více propečené, pak ještě na mírnějším žáru dalších 5 minut grilujeme.
Na steaky dáme bylinkové máslo a podáváme se skleničku červeného vina.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Maďarska gulášová polévka
další
Francouzská cibulačka 🧀🧅
předchozí
Maďarska gulášová polévka
další
Francouzská cibulačka 🧀🧅