0 0
Tygří krevety na česneku

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
125 mililitru Olej
4 stroužky Česnek
1 lžička Pepř
15 kusů Kreveta
Citrón
Cherry rajče
Petržel
1 lžička Sůl
1 lžička Paprika pálivá

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Tygří krevety na česneku

Kuchyně:

Delikátní chuť krevet si nejlépe vychutnáte v té nejjednodušší úpravě. Stačí trošku česneku a chilli a vykouzlíte skvělou lahůdku

  • 15 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

V pánvi rozpalte na mírném plameni olej, vhoďte do něj najemno nasekaný česnek spolu s červeným pepřem a restujte 1 minutu, dokud nezačne česnek zlátnout

Kroky

1
Hotovo

Plamen zvyšte a hned přisypte krevety, přidejte citronovou šťávu, sherry rajčata a pálivou papriku.

2
Hotovo

Dobře promíchejte a restujte za stálého míchání, dokud krevety nezrůžoví a neskroutí se. Bude to trvat asi 5 minut. Odstavte z plamene, přemístěte krevety s olejem a šťávou na vyhřátý talíř, osolte, opepřete, posypte petrželkou a můžete servírovat.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Klasická Frittata s rajčaty, paprikou a mozzarellou
další
Losos na rozmarýnu
předchozí
Klasická Frittata s rajčaty, paprikou a mozzarellou
další
Losos na rozmarýnu