0 0
Studená jarní polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
400 ml Kefír
střední velikosti Okurka
1 svazek Ředkvička
1 stroužek Česnek
Dle chuti Pažitka
1 svazek Kopr
2 ks uvařená natvrdo Vejce
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Studená jarní polévka

Kuchyně:

Je zdravá, lehká a skvěle osvěží

  • 15 minut
  • Porce 2
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Oloupnou okurku a ředkvičky nastrouháme na struhadle, položíme na síto a necháme odkapat.

Kroky

1
Hotovo

Pote našlehaný kefír spojíme s okurkou a ředkvičkami, dochutíme soli a pepřem a nakonec přidáme zeleninu.

2
Hotovo

Zalijeme vajíčka a ihned podáváme. Pokrm je nejchutnější s novými brambory politými máslem a posypanými koprem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Losos s brokolicovou omáčkou
další
Cuketové palačinky se sýrem
předchozí
Losos s brokolicovou omáčkou
další
Cuketové palačinky se sýrem
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here