0 0
Klasický hovězí guláš

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
800 g Hovězí maso
400 g Cibule
50 g Sádlo
100 g Chléb
2 lžíce Rajčatový protlak
1 l Hovězí vývar
3 lžíce Paprika sladká
Dle chutí Kmín
5 stroužků Česnek
Dle chutí Majoranka
Dle chutí Sůl
Dle chutí Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Klasický hovězí guláš

Kuchyně:

Jedno z nejoblíbenějších českých jídel

  • 1,50
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na 50 g vepřového sádla do zlatohněda. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme k cibuli a restujeme 10 minut.

Kroky

1
Hotovo

Přidáme rajčatový protlak, zarestujeme, přilijeme trochu vývaru a zaprášíme sladkou paprikou.

2
Hotovo

Poté přidáme kmín, majoránku a na kostičky nakrájený chléb, přilijeme zbylý vývar a prolisovaný česnek. Guláš dusíme asi 1,5 hodiny.

3
Hotovo

Jako příloha se hodí knedlíky nebo bramborová kaše. Dobrou chuť.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Zapečený lilek s mletým masem
další
Recept na křupavé středomořske sardinky
předchozí
Zapečený lilek s mletým masem
další
Recept na křupavé středomořske sardinky