Švestkový koláč s domácím tvarohem

0 0
Švestkový koláč s domácím tvarohem

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
3 ks Vejce Těsto:
1 hrnek Cukr
2 hrnky Hladká mouka
1 hrnek Kefír
1 ks Prášek do pečiva
100 g Máslo
Dle potřeby Cukr moučka
200 g Tučný tvaroh
150 g Švestky
1 lžíce Máslo Drobenka:
2 lžíce Cukr krupice
1 lžíce Hladká mouka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kuchyně:

Šťavnatý, vláčný a akorát sladký

  • 30 min
  • Porce 0
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Švestkový koláč je jednoduchý na přípravu a tak chutný. Při pečení se totiž vše krásně propojí a výsledkem je lahodný, šťavnatý koláč.

Kroky

1
Hotovo

Vajička vyšleháme s cukrem do husté pěny, přidáme kefirove mléko, mouku a prášek do pečiva.

2
Hotovo

Těsto rovnoměrně rozprostřeme na plech a poklademe tvaroh, pak švestky a opět tvaroh.

3
Hotovo

Posypeme drobenkou a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů cca 30 minut. Po vyndání z trouby posypeme koláč moučkovým cukrem, nakrájíme na porce a podáváme podle chuti ke kávě nebo čaji.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Lososový tatarák
další
JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO
předchozí
Lososový tatarák
další
JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here