0 0
Lososový tatarák

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
200 g Losos
půlka Červená cibule
Dle chuti Pažitka
1 lžíce Sůl
1 lžíce Pepř
Dle chuti Citrón
Dle chuti Sojová omačka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Lososový tatarák

Features:

    V jednoduchosti je krása a dokonalost a stejný je i tento pokrm.

    • 20 minut
    • Porce 2
    • Pokročilý

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Na 2 porce tataráčku budeme potřebovat čerstvý losos 200 g, čerstvou pažitku, citron, sůl a pepř.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Steak z lososa důkladně omyjeme, kůži stáhneme a špičkou nože maso naškrábeme najemno.

    2
    Hotovo

    Lososa dáme společně s cibulí a nasekanou pažitkou do mísy a zakapeme citronovou šťávou z půlky citronu.

    3
    Hotovo

    Tatarák z lososa podle chuti osolíme a opepříme.

    Podle chuti můžeme přidat ještě trochu tmavé sojové omáčky.

    4
    Hotovo

    Tatarák z lososa důkladně promícháme.

    5
    Hotovo

    A můžeme ihned podávat, nejlépe chutná s opečenou bílou bagetkou.

    Sandra St

    Hodnocení receptu

    Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
    předchozí
    Dort „Napoleon“
    další
    Švestkový koláč s domácím tvarohem
    předchozí
    Dort „Napoleon“
    další
    Švestkový koláč s domácím tvarohem