0 0
JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
10 Vejce
1 špetka Sůl
Dle potřeby Voda

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO

Kuchyně:

Nejkratší kuchyňskou úpravu vyžadují vajíčka naměkko

  • 2 - 3 minuty
  • Porce 10
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Vejce na měkko připravíte nejlépe z čerstvých vajec, která by neměla být starší čtrnácti až sedmnácti dní.

Kroky

1
Hotovo

Vejce dáme do kastrulků a podlijeme studenou vodou (vejce musí být zcela ponořené). Jemně osolíme, přivedeme k varu na středně vysokém ohní. Pote, zmírníme a vaříme 2 3 minuty.

2
Hotovo

Po uvaření vložte okamžitě vajíčka bud do vody s ledem, nebo je ochlaďte pod tekucí studenou vodou. Budou se vam tak lepe loupat.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Švestkový koláč s domácím tvarohem
další
DOMÁCÍ ČESNEČKA SE SÝREM
předchozí
Švestkový koláč s domácím tvarohem
další
DOMÁCÍ ČESNEČKA SE SÝREM