0 0
Anglický  hovězí  biftek

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
4 plátky Hovězí maso
4 plátky Bůček
4 velké stroužky Česnek
4 lžíce Vinný ocet
2 lžíce Máslo
1/2 sklenky Červené víno
Stává Citrón
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Anglický hovězí biftek

Kuchyně:

Nejjednodušší recept se zaručeným výsledkem

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Česnek nakrájíme nadrobno, spojíme s otcem, přidáme větší špetku soli a pepře.

Kroky

1
Hotovo

Porce masa lehce naklepeme v rukou, potřeme přísadami, položíme jedno na druhé, přikryjeme a vložíme na 2 hodiny do ledničky.
Na hluboké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme 2 stroužky česneku, až jsou nazlátle, odebereme je a na horký tuk položíme bifteky.

2
Hotovo

Osmahneme je po obou stranách. Hotové přeložíme na vyhřátý talíř, přikryjeme a vložíme do teplé trouby.
Do tuku, který zbyl po smažení, přidáme máslo, na rozehřátém osmažíme plátky slaniny dozlatova po obou stranách.
Usmažené ihned klademe na bifteky a vše poléváme polovinou tuku z pánve.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Carpaccio s rukolou a parmazánem
další
Žampionová krémová polévka
předchozí
Carpaccio s rukolou a parmazánem
další
Žampionová krémová polévka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here