0 0
Vepřová žebírka v marinádě

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1,5 kg Vepřová žebra
Dle chuti Sůl
Marinada:
3 stroužky Česnek
1 Větvička Rozmarýn
125 ml Olivový olej
125 ml Červené víno
3 lžíce Sladkà sojová omáčka
Dle chuti Chilli papričky

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Vepřová žebírka v marinádě

Kuchyně:

Žebírka můžeme připravit i v troubě.

  • 1 hodina
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Žebírka povaříme ve slaně vodě do poloměkka. Do mísy polisujeme česnek, nasekáme rozmarýn a vše promícháme s olejem, vínem, sójovou omáčkou a chilli.

Kroky

1
Hotovo

Žebírka osolíme a naložíme přes noc do marinády. Před grilováním necháme maso okapat, rozložíme je na mřížku a za občasného potírání marinádou opékáme na mírném ohni z obou stran do měkka.

2
Hotovo

Grilovaná žebírka můžeme podávat s dípy, grilovanou zeleninou a pečivem.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Kukuřičná pochoutka “Kuleša”
další
Sendvič se šunkou a sýrem
předchozí
Kukuřičná pochoutka “Kuleša”
další
Sendvič se šunkou a sýrem