0 0
DOMÁCÍ ČESNEČKA SE SÝREM

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 l Kuřecí vývar
2 ks Brambory
10 stroužků Česnek
2 špetky Sůl
1 špetka Pepř
2 lžičky sušené Majoranka
100 g nastrouhaný, na posypání Sýr
Dle chuti Kmín
1 ks Bobkový list
na krutony Chléb

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

DOMÁCÍ ČESNEČKA SE SÝREM

Kuchyně:

Lahodná a jednoduchá polévka, která vždy zahřeje

  • 30 minut
  • Porce 6
  • Začátečník

Ingredience

Recept

Sdílet

Ten původní postup je neuvěřitelně rychlý. Patří mezi nejjednodušší recepty, které zvládne i kuchař-začátečník.

Kroky

1
Hotovo

Do vroucí vody přidáme kousky kuřecího masa a povaříme. Je-li maso měkké, vyndáme a obereme od kostí a vložíme zpět do vývaru.

2
Hotovo

Pote, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme, okmínujeme a vaříme dokud brambory nezměknou.

3
Hotovo

Do hotové polévky přidáme prolisovaný česnek, majoránku a petrželku nasekanou nadrobno. Znovu povaříme a přidáme dva rozkvedlané vejce.

4
Hotovo

Česnečku podáváme horkou, posypeme nastrouhaným sýrem a krutony. Dobrou chuť!

5
Hotovo

Chlebové krutony:

Troubu předehřejeme na200 °C a plech vyložíme pečícím papírem.
Plátky chleba nakrájíme na čtverečky, rozložíme na plech a pečeme přibližně 10 minut.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO
další
ŠŤAVNATÝ TOAST S VEJCEM A AVOKÁDEM
předchozí
JAK UVAŘIT VEJCE NA MĚKKO
další
ŠŤAVNATÝ TOAST S VEJCEM A AVOKÁDEM