Nejedná se o francouzský Tart Taten, ale o koláč, který je ve Spojených státech velmi populární. Obrácené koláče, jsou vždy tak neuvěřitelně chutné a šťavnaté! Udělejte si jeden z nich...
Kefírové lívance a 3 tajemství jejich nádhery. Lívance budou vždy nadýchané a vzdušné, bez chuti sody. 1). Kefír by měl být při pokojové teplotě, ale v žádném případě chladný z...
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme dozlatova na oleji. Pote přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu: mrkev, papriku, dýně a zalijeme vývarem.
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme dozlatova na oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou dýně a zalijeme vývarem. Necháme 15 minut povařit, dokud dýně nezměkne. Po uvaření necháme polévku vychladnout.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.