Ingredience
-
3 balení Listové těsto
-
500 ml Mléko
-
3 ks Vejce
-
150 g Máslo
-
3 lžíce Hnědý cukr
-
3 lžíce Hladká mouka
Recept
Originální ruský dort by měl mít deset nebo klidně i dvacet pater. Ovšem o velikost v tomto případě nejde. Fantastickou chuť si můžete užít i v menším měřítku.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Všechny ingredience smícháme v hrnci: nejprve mléko, vejce, cukr a mouku. Za stálého míchánií vaříme na mírném ohní až krém zhousne a nakonec přidame máslo. Odstavíme, nechame vychladnout a uložíme do lednice. Když máte připravený krém, tak se můžete pustit do práce. Upečené pláty potřeme krémem, horní vrstvu krému je vhodné doplnit trochou rozdrobených sušenek. |
3
Hotovo
|