0 0
Maďarska gulášová polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 kg Hovězí maso
2 ks Kořenová petržel
2 ks Mrkev
1 ks Celer
Bílá část Pórek
2 ks Cibule
3 ks Brambory
2 lžíce Rajský protlak
2 lžíce Sádlo
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
2 lžíce Paprika sladká
1 lžíce Paprika pálivá
1 lžíce Hořčice
Dle chuti Cukr

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Maďarska gulášová polévka

Kuchyně:

    Recept na tradiční maďarskou polévku

    • 180 minut
    • Porce 6
    • Pokročilý

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Maso nakrájíme na drobné kostky, osolíme a osmažíme na rozehřátém sádle ze všech stran.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Na tuku, který zůstal po osmažení, osmažíme za stálého míchání nakrájenou zeleninu ( až zesklovatí ).
    Vše přidáme do hrnce na vrstvu masa.
    Na zbylém tuku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka.
    Přeložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou tak, aby je přesahovala asi o 3 Cm, zamícháme a vaříme na mírném ohni.

    2
    Hotovo

    Na konec vaření přidáme nakrájené brambory a vše vaříme až brambory změknou.
    Před odstavením přidáme rajský protlak, dochutíme sladkou i pálivou paprikou a po celou dobu mícháme.
    Polévka musí být pikantní s výraznou rajčatovou i masovou příchutí.
    Výborná je ohřáta následující den.

    Sandra St

    Hodnocení receptu

    Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
    předchozí
    Vepřové kolínko zapékané na pivu
    další
    Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem
    předchozí
    Vepřové kolínko zapékané na pivu
    další
    Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem