0 0
Jelení steak s liškami

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 ks Jelení steak
Drcený Pepř
1 špetka Sůl
Trochu Olej
2 lžíce Pepř
1 hrst Liška obecná
100 ml Bílé víno
Kousek Máslo
150 ml Sladká smetana
Špetka Sůl

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Jelení steak s liškami

Kuchyně:

Tento jednoduchý top recept na jelení steak určitě stojí za vyzkoušení

  • 20 minut
  • Porce 2
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso potřeme lehce olejem a posypeme drceným pepřem. Necháme hodinu odležet při pokojové teplotě.

Kroky

1
Hotovo

Vhodnou pánev rozpálíme na vysokou teplotu a steaky na ní opečeme z obou stran, každou stranu cca 2 minuty.
Maso vyjmeme a udržujeme teple.

2
Hotovo

Do výpeku přidáme kousek másla a na něm 5 minut orestujeme lišky. Přidáme zelený pepř, víno, necháme trochu odpařít a nakonec vlijeme smetanu, prohřejeme a dochutíme.
Maso osolíme až nyní, naservírujeme a podáváme s liškovou omáčkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Vynikající kuře na másle
další
Křupavé bramboráky
předchozí
Vynikající kuře na másle
další
Křupavé bramboráky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here