Jelení steak s liškami

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
2 ks Jelení steak
Drcený Pepř
1 špetka Sůl
Trochu Olej
2 lžíce Pepř
1 hrst Liška obecná
100 ml Bílé víno
Kousek Máslo
150 ml Sladká smetana
Špetka Sůl

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Jelení steak s liškami

Kuchyně:

Tento jednoduchý top recept na jelení steak určitě stojí za vyzkoušení

  • 20 minut
  • Porce 2
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso potřeme lehce olejem a posypeme drceným pepřem. Necháme hodinu odležet při pokojové teplotě.

Kroky

1
Hotovo

Vhodnou pánev rozpálíme na vysokou teplotu a steaky na ní opečeme z obou stran, každou stranu cca 2 minuty.
Maso vyjmeme a udržujeme teple.

2
Hotovo

Do výpeku přidáme kousek másla a na něm 5 minut orestujeme lišky. Přidáme zelený pepř, víno, necháme trochu odpařít a nakonec vlijeme smetanu, prohřejeme a dochutíme.
Maso osolíme až nyní, naservírujeme a podáváme s liškovou omáčkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Vynikající kuře na másle
další
Křupavé bramboráky
předchozí
Vynikající kuře na másle
další
Křupavé bramboráky