0 0
Nejlepší smažený vepřový řízek

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
500 g Vepřové maso
1 ks Citrón
100 g Hladká mouka
Dle chuti Sůl
2 ks Vejce
100 g Strouhanka
Na smažení Olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Nejlepší smažený vepřový řízek

Kuchyně:
  • 45 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso nakrájíme na plátky. Položíme na prkénko a z obou stran naklepeme.

Kroky

1
Hotovo

Posolíme, pokapeme šťávou z citronu a ponecháme 3 minuty na chladném místě.

2
Hotovo

Po zkřehnuti maso zaprášíme moukou a obalíme v rozšlehaných vajíčkách a strouhance.

3
Hotovo

Na silném rozpáleném tuku smažíme po obou stranách 2-3 minuty ( podle tloušťky řízků ).
Vhodnou přílohou jsou brambory.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Mléčný koktejl
další
Kuře v medu
předchozí
Mléčný koktejl
další
Kuře v medu