Křupavé bramboráky

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 kg Brambory
2 ks Vejce
3 lžíce Hladká mouka
Na smažení Olej
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
1 lžíce Majoranka
5 stroužku Česnek
1 ks Cibule

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Křupavé bramboráky

Kuchyně:

Bramboráky podle tohoto receptu vám budou při smažení mizet pod rukama

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme, vodu částečně slijeme. Strouhané brambory ochutíme soli a pepřem, přidáme nastrouhanou cibuli, česnek, vajíčka, majoránku, podle potřeby mouku.

Kroky

1
Hotovo

Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a smažíme po obou stranách dozlatova. A podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je mate rádi.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Jelení steak s liškami
další
Nejchutnější práva italská pizza
předchozí
Jelení steak s liškami
další
Nejchutnější práva italská pizza