0 0
Lahůdková játra

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600 g Hovězí játra
150 g Cibule
Na smažení Olivový olej
1 sklenka Hovězí vývar
K namočení Mléko
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Lahůdková játra

Kuchyně:

Játra na cibulce jsou chutným a na přípravu nenáročným pokrmem, který má v české kuchyni dlouholetou tradici

  • 45 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Játra nakrájíme na tenké plátky, namočíme v mléce. Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli nakrájenou na plátky, až zesklovatí, přeložíme do kastrolu se silným dnem.

Kroky

1
Hotovo

Na pánev dáme olej a smažíme pečlivě osušena játra dozlatova z obou stran. Osmažené játra přeložíme do kastrolu s cibulí, podlijeme vývarem, přidáme koření, hrnec zakryjeme pokličkou a vše dusíme na mírném ohni asi 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Kuřecí paličky na medu
další
Zapékaný květák se sýrovou omáčkou
předchozí
Kuřecí paličky na medu
další
Zapékaný květák se sýrovou omáčkou