Sdílet Lososový tatarák Čas přípravy:20 minut Předkrmy Ryby Francouzská Na 2 porce tataráčku budeme potřebovat čerstvý losos 200 g, čerstvou pažitku, citron, sůl a pepř. Sandra St 18. 2. 2022 Super 8 Číst více: Komentář 983 Vidělo
Sdílet Studená jarní polévka Čas přípravy:15 minut Chuťovky Polévky Zdravé Ruská Oloupnou okurku a ředkvičky nastrouháme na struhadle, položíme na síto a necháme odkapat. Sandra St 11. 5. 2021 Super 0 Číst více: Komentář 93 Vidělo
Sdílet Slané muffiny se sýrem Čas přípravy:30 minut Chuťovky Pečení Předkrmy Rychlé Česká Vejce rozmícháme v misce, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, sýr a jemně posekanou pažitku. Sandra St 13. 8. 2020 Super 2 Číst více: Komentář 411 Vidělo
Sdílet Pošírované vejce na avokádovém chlebíku Čas přípravy:30 min Pečivo Předkrmy Rychlé Saláty Snídaně Zdravé Americká Francouzská Pošírované vejce neboli vejce Benedikt můžete podávat jak k snídani, tak i k polévce či sálatu. Karolina Bredo 27. 5. 2020 Super 0 Číst více: Komentář 510 Vidělo
Sdílet Jemná bramborová polévka s liškami Čas přípravy:45 minut Polévky Vegetariánské Ruská Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Houby lišky, očistíme a podle velikosti nakrájíme na kousky. Malé houbičky necháme vcelku. Sandra St 16. 4. 2020 Super 0 Číst více: Komentář 431 Vidělo