0 0
Slávky dušené  na víně po francouzsku

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
1 kg Slávky
1 lžíce Máslo
4 stroužky Česnek
1 svazek Petržel
2 ks Rajčata
0,35 l Bílé víno
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Slávky dušené na víně po francouzsku

Francouzská klasika

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Ve větším hrnci na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a vložíme okapané slávky.

Kroky

1
Hotovo

Promícháme a zalijeme vínem.Osolíme, opepříme a dusíme 5 minut.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.Přidáme do hrnce a ještě 3 minuty dusíme.
Nakonec zjemníme máslem a přidáme pažitku. Podáváme s bagetkou, nebo jen tak.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Kynutá buchta ke snídani
další
Grilovaná krůtí srdíčka na špejli
předchozí
Kynutá buchta ke snídani
další
Grilovaná krůtí srdíčka na špejli