Smažené brambory s liškami

0 0
Smažené brambory s liškami

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
500 g Liška obecná
1 kg Brambory
1 ks Cibule
Na smaženi Olej
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
Dle potřeby Jarní cibulka

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kuchyně:

Jídlo, které potěší nejen vegetariány, ale s úspěchem ho lze použít jako výbornou přílohu k masu

  • 50 min
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Brambory s houbami se vaří velmi rychle, pokud potřebujete uvařit večeři v krátkém čase, nezapomeňte si recept vzít na vědomí!

 

Kroky

1
Hotovo

Omyté lišky necháme asi pul hodiny změknout v 0,25 l vlažné vody. Poté na kostičky nakrájíme cibuli a necháme zesklovatět na rozehřáté pánvi. Přidáme houby, podusíme je a potom přilijeme vodu. Osolíme, okořeníme a na odkryte pánví dusíme tak dlouho, až se voda odpaří. Pánev zatím odložíme.

2
Hotovo

Na jinou pánev dáme trochu oleje a přidáme očištěné a nakrájené brambory. Necháme 5 minutu bez hnutí a potom je občas obracíme. Dosmažíme dozlatova, dochutíme dle vlastní chuti solí.

3
Hotovo

Dále přidáme k houbám brambory, promícháme a smažíme na mírném ohni, 10 minut. Servírujeme s posekanou čerstvou cibulkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Recept na skořicové lívanečky s medem
další
Jednoduchý recept na paštiku z kuřecích jater
předchozí
Recept na skořicové lívanečky s medem
další
Jednoduchý recept na paštiku z kuřecích jater