0 0
Žampionová krémová  polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
5 sklenek Vývar
1 velká Cibule
500 g Žampion
1 lžíce Máslo
1 sklenka Smetana na vaření
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř bílý

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Žampionová krémová polévka

Kuchyně:

Nejlepší krémová polévka

  • 30 minut
  • Porce 6
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Očištěné žampiony a oloupanou cibuli rozmixujeme nebo nakrájíme sekáčkem, vložíme na rozpuštěné máslo a dusíme za častého míchání aby nezhnědla.

Kroky

1
Hotovo

Po změknutí žampionů ( po 10 minutách smažení ) je zalijeme vývarem a na mírném ohni vaříme asi 3 minuty.
Poté přidáme mouku rozkvedlanou v mléku, smícháme a ještě jednou povaříme.
Vaříme asi 3 minuty, po odstavení spojíme vše s lehce rozšlehanou smetanou. Horkou polévku naléváme do polévkových šálku a podáváme s čerstvou begetkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Anglický hovězí biftek
další
Kuře na pomerančích
předchozí
Anglický hovězí biftek
další
Kuře na pomerančích