0 0
Žampionová krémová  polévka

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
5 sklenek Vývar
1 velká Cibule
500 g Žampion
1 lžíce Máslo
1 sklenka Smetana na vaření
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř bílý

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Žampionová krémová polévka

Kuchyně:

Nejlepší krémová polévka

  • 30 minut
  • Porce 6
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Očištěné žampiony a oloupanou cibuli rozmixujeme nebo nakrájíme sekáčkem, vložíme na rozpuštěné máslo a dusíme za častého míchání aby nezhnědla.

Kroky

1
Hotovo

Po změknutí žampionů ( po 10 minutách smažení ) je zalijeme vývarem a na mírném ohni vaříme asi 3 minuty.
Poté přidáme mouku rozkvedlanou v mléku, smícháme a ještě jednou povaříme.
Vaříme asi 3 minuty, po odstavení spojíme vše s lehce rozšlehanou smetanou. Horkou polévku naléváme do polévkových šálku a podáváme s čerstvou begetkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Anglický hovězí biftek
další
Kuře na pomerančích
předchozí
Anglický hovězí biftek
další
Kuře na pomerančích
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here