0 0
Kuře na pomerančích

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
700 g ( můžete použit stehýnka, prsíčka... kdo co má rad) Kuřecí maso
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
1 špetka Kari kořeni
K obalovaní Hrubá mouka
2 ks Pomeranč
Dle chuti Sušené švestky
1 sklenka Červené víno
1 lžíce Olivový olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kuře na pomerančích

Kuchyně:

Ideální volba na víkendový oběd

  • 35 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Kuřecí maso rozdělíme na části, potřeme kořením a ponecháme hodinu na chladném místě, švestky namočíme ve vině.

Kroky

1
Hotovo

Vychlazené porce kuřete obalíme v mouce, osmažíme na rozehřátém tuku do zlatova z obou stran, podlijeme vínem, v němž se švestky namáčely a dusíme několik minut na mírném ohni.

2
Hotovo

Porce klademe na kolečka pomeranče. Švestky spolu s omáčkou promasírujeme přes síto.
Porce podlijeme šťávou a podáváme s vařenou rýží a jemným salátem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Žampionová krémová polévka
další
Krémová mrkvová polévka
předchozí
Žampionová krémová polévka
další
Krémová mrkvová polévka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here