0 0
Kuře na pomerančích

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
700 g ( můžete použit stehýnka, prsíčka... kdo co má rad) Kuřecí maso
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř
1 špetka Kari kořeni
K obalovaní Hrubá mouka
2 ks Pomeranč
Dle chuti Sušené švestky
1 sklenka Červené víno
1 lžíce Olivový olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kuře na pomerančích

Kuchyně:

Ideální volba na víkendový oběd

  • 35 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Kuřecí maso rozdělíme na části, potřeme kořením a ponecháme hodinu na chladném místě, švestky namočíme ve vině.

Kroky

1
Hotovo

Vychlazené porce kuřete obalíme v mouce, osmažíme na rozehřátém tuku do zlatova z obou stran, podlijeme vínem, v němž se švestky namáčely a dusíme několik minut na mírném ohni.

2
Hotovo

Porce klademe na kolečka pomeranče. Švestky spolu s omáčkou promasírujeme přes síto.
Porce podlijeme šťávou a podáváme s vařenou rýží a jemným salátem.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Žampionová krémová polévka
další
Krémová mrkvová polévka
předchozí
Žampionová krémová polévka
další
Krémová mrkvová polévka