0 0
Hovězi biftek s cibulí

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600 g Hovězí svíčkové
2 velké Cibule
40 g Sádlo
20 g Máslo
Dle chuti Sůl
Dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Hovězi biftek s cibulí

Kuchyně:

Recept na mé nejoblíbenější jídlo od mamky.

  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákna na 4 plátky (2-2,5cm). Plátky naklepeme dlaní nebo jen lehce rozklepeme a nožem nařízneme, posypeme solí a pepřem.

Kroky

1
Hotovo

Cibulí pokrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme sádlo, vložíme cibulí, krátce osmahneme a odstavíme. Na rozehřáty tuk vložíme plátky masa a každý osmahneme po obou stranách (asi 5 minut).

2
Hotovo

Na každý položíme porci osmažené cibulky, kousek másla, lehce osolíme a ještě chvíli smažíme na slabém ohni.
Podáváme s bramborovou kaši a salátem.
Dobrou chuť.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Sladké lívance
další
Pečený losos se zeleninou na smetaně
předchozí
Sladké lívance
další
Pečený losos se zeleninou na smetaně