Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na 50 g vepřového sádla do zlatohněda. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme k cibuli a restujeme 10 minut.
Svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákna na 4 plátky (2-2,5cm). Plátky naklepeme dlaní nebo jen lehce rozklepeme a nožem nařízneme, posypeme solí a pepřem.
Maso nakrájené na malé kostky posypeme moukou s kořením, vložíme do kastrolu na horký tuk se svázkem petrželové nati a za častého míchání osmažíme dozlatova ze všech stran.
Omyté maso, nejlépe kližku či hovězí zadní, rozkrájíme na stejně veliké kousky, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli smažíme v kastrolu na sádle či omastku dozlatova. Poté přidáme maso a po...
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.