Těstoviny s krevetami ve smetanové omáčce

0 0
Těstoviny s krevetami ve smetanové omáčce

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
250 g Špagety
200 g Kreveta
150 ml Smetana
20 g Máslo
50 g Cibule
2 stroužky Česnek
20 g Petržel
dle chuti Sůl
dle chuti Pepř

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Kuchyně:

Rychlé, chutné, krásné

  • 15
  • Porce 3
  • Začátečník

Ingredience

Recept

Sdílet

Jednoduchý recept na italské těstoviny s krevetami v kořeněné smetanové omáčce.

Kroky

1
Hotovo

Jemně nasekejte česnek a cibuli.

2
Hotovo

Rozpusťte máslo na pánvi. Smažte cibuli a česnek po dobu 1-2 minut.

3
Hotovo

Přidejte oloupané krevety. Vařte 2-3 minuty. Dochuťte solí a pepřem.

4
Hotovo

Nalijte smetanu, přiveďte k varu. Přidejte petržel a sundejte s ohně.

5
Hotovo

Těstoviny vařte podle pokynů na obalu. Smíchejte s omáčkou. Podávejte teplé.
Dobrou chuť!

Barinoff

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Jemná bramborová polévka s liškami
další
Bramborové nugety s bylinkami
předchozí
Jemná bramborová polévka s liškami
další
Bramborové nugety s bylinkami