0 0
Hovězí karbanátky z mletého masa

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600g Mleté hovězí maso
2 lžíce Strouhanka
1 kus Vejce
dle chutí Sůl
dle chutí Pepř
3 stroužk Česnek
podle potřeby na smažení Olej

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Hovězí karbanátky z mletého masa

Kuchyně:

Recept na hlavní chod podávaný s brambory nebo bramborovou kaší

  • 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Mleté maso dáme do misky, přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, a podle chuti osolíme a opepříme.

Kroky

1
Hotovo

Vše pořádně promícháme, poté ze směsi tvoříme karbanátky. Z daného množství jich uděláme asi 8 - 10 podle velikosti.

2
Hotovo

Karbanátky smažíme na rostlinném oleji dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší a kysanou okurkou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Sendvič se šunkou a sýrem
další
Grilovaný tuňák
předchozí
Sendvič se šunkou a sýrem
další
Grilovaný tuňák