0 0
Pečený Karas na česneku

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
Čerstvý 4 ks Karas
2 velké Cibule
2 lžíce Rajčatový protlak
2 lžíce Kečup
2 lžíce Olej
1 lžíce posekané Petrželová nať
K obalovaní Hrubá mouka
K máčení karasů Mléko
Dle chuti Sůl
Dle chuti Koření na ryby
Dle chuti Česnek

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Pečený Karas na česneku

Kuchyně:

Sladkovodní ryby jsou zdrojem zdravých tuků i lehce stravitelných bílkovin

  • 70 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Očištěné celé karase s hlavami bez oči důkladně omyjeme a namočíme na hodinu nebo více do studeného mléka.

Kroky

1
Hotovo

Po vyjmutí osušíme, osolíme a potřeme kořením.
Do každé ryby vložíme petržel, karase obalíme v mouce a uložíme do zapékací nádoby.
Ryby posypeme pokrájenou cibulí s česnekem a nasekanou petrželovou natí, podlijeme olejem rozmíchaným s rajským protlakem a kečupem a vložíme do vyhřáté trouby na 20-25 minut (podle velikosti ryb).
Podáváme s grilovanou zeleninou.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Krémová mrkvová polévka
další
Malinovo-rybízový nápoj
předchozí
Krémová mrkvová polévka
další
Malinovo-rybízový nápoj