Znojemský  guláš

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
600g Hovězí maso
3 lžíce Sádlo
1 celá Cibule
1 lžíce Paprika sladká
Dle chuti Sůl
200 ml Vývar
3 ks Okurky nakládené

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Znojemský guláš

Kuchyně:

Recept na jedno z klasických českých jídel, které má jemně nakyslou chuť po okurkách

  • 1 h 30 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém sádle zpěníme jednu nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme mletou sladkou papriku a maso.

Kroky

1
Hotovo

Za stálého míchání opečeme, osolíme, podlijeme vývarem a při mírné teplotě dusíme doměkka. Do hotového guláše přidáme na nudličky nakrájené okurky.
Znojemský guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo testovanými.

Evelin

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Slané muffiny se sýrem
další
Jednoduchý salát Caprese
předchozí
Slané muffiny se sýrem
další
Jednoduchý salát Caprese